Houten speelgoed, uitsluitend van de beste kwaliteit en kinderveilig, kraamkadootjes, kinderkleding en leuke snuisterijen…….Windekind Houten Speelgoed heeft het voor u !!!

 

Houten speelgoed

En bent u op zoek naar dat éne speciale stukje houten speelgoed wat niet in ons assortiment zit wij zoeken met u mee en de kans is groot dat we het voor u vinden en kunnen bestellen!!
Onze gezellige winkel is te bezoeken aan de Dorpstraat 135 in Brugge maar onze digitale winkel heeft u al gevonden….kijk eens rond op de site, alles is online te bestellen!

De deur uit gaan om houten speelgoed of (kraam) kadootjes te kopen is niet meer nodig.
Via onze site bestelt u het gewoon achter uw computer en wij zorgen voor een veilige levering van de door u bestelde artikelen.

Voor bestellingen hoeft u alleen maar het bestelformulier in te vullen en het aan ons verschuldigde bedrag over te maken.

Zodra dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven (wat dagelijks gecheckt wordt) sturen we het bestelde naar u toe.

Eenvoudig snel en zonder risico! De perfecte manier van winkelen!
Veel plezier op onze site! Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons altijd mailen!

Houten speelgoed kopen

Van uw nieuwsgierige baby tot uw avontuurlijke peuter, voor elke leeftijd en persoonlijkheid hebben wij in ons ruim assortiment wat wils. Zowel voor buiten ravotten als binnen genieten, voor educatie of plezier, hier vindt u al het favoriete speelgoed van uw kind! Via onze webshop  kan u selecteren uit ons gamma: speelgoed op wielen, schommels, speelgoed voor educatie, muziek, speelgoed voor uw baby of nog vele andere zoals schommelbedjes, trapfietsjes, bootjes en caleidoscopen. Laat uw oogappel al spelend groot worden!jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb