Kinderspeelgoed – Webshop

Alles voor kinderen

Boekentassen
Hoe gaat jouw kind terug naar school? Zeker en vast met één van onze hippe schooltassen voor jongens of meisjes! Zoek je een stoere schooltas voor jongens of eerder een mooie schooltas voor meisjes. Bij Little Thingz koop je online de hipste boekentassen voor zowel jongens als meisjes.

Kidswithflair.
Een super leuke boekentas voor de lagere school of specifiek het eerste leerjaar? In ons ruime aanbod schooltassen vind je vast en zeker wat je zoekt! Van leder tot gecoat en van effen tot knotsgekke prints, voor ieder wat wils! Erg populair zijn de prachtige, kwalitatieve boekentassen van het Belgische merk Jeune Premier. Ga voor de klassieke boekentas of kies voor een stoere rugzak of handige trolley. De klassieke boekentas bestaat in 2 formaten. Zo is het midi formaat een perfect tussenmodel voor de overstap van kleuterklas naar lagere school.

Boekentassen | DreamLand.
Wat is er leuker dan een toffe boekentas om het nieuwe schooljaar te beginnen? En die ook zelf kunnen kiezen! We hebben in ons schoolassortiment boekentassen voor alle leeftijden: voor de allerkleinsten tot lagereschoolkinderen. Kom snel al onze modellen ontdekken, met of zonder wieltjes! Kipling, Samsonite, Kangourou… Maak je keuze!

Boekentas online kopen | ZALANDO
Boekentas online shop | Ruim aanbod voor kids | Koop nu de boekentassen bij Zalando.

Boekentassen & Schooltassen | Fun
Terug naar school! Het liefst met een boekentas die bij je persoonlijkheid en je leeftijd past natuurlijk. Eentje die mild is voor de rug, waarin je lunchpakket ook nog past en die tegen een spatje regen kan (niet onbelangrijk in België). Neem hier gerust een kijkje en je ontdekt ongetwijfeld boekentassen die bij je passen!

Boekentas kopen.
Jouw schooljaar begint goed met de juiste boekentas. Wil je je handen vrij hebben en het gewicht goed verdeeld op je rug dragen? Dan is een rugzak ideaal. Ga je graag stijlvol naar school, dan kun je kiezen voor een shopper. Een stoere touch aan je schooloutfit geef je door een robuuste leren tas. Selecteer jouw wensen en bekijk de geschikte tassen voor jou!

Edisac boekentassen
De juiste schooltas voor uw kind selecteren is niet altijd even makkelijk. Kiest men best een boekentas, of is een rugzak toch beter? Met of zonder wieltjes en verstelbaar handvat? En welk formaat is ideaal? Het is vooral belangrijk om het formaat en gewicht van een potentiële schooltas in het achterhoofd te houden. Hoe lichter de schooltas, hoe minder de rug van uw kind belast zal worden. Schooltassen met wieltjes zijn natuurlijk een stuk zwaarder, maar rollen simpelweg uw kind achterna zonder hun nek of rug te forceren. jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb jb