Kinderspeelgoed – Webshop

Alles voor kinderen

Geen tijd of mogelijkheid om het centrum van Brugge in te gaan en onze sfeervolle kinderwinkel te bezoeken? Dan kun je snel en veilig online shoppen bij Windekind Speelgoed.

Webshop Kinderspeelgoed

In onze webshop kun je terecht voor nostalgisch speelgoed, modern speelgoed, houten speelgoed, ouderwetse bromtollen, prachtige poppenhuizen en klassieke bouwdozen bijvoorbeeld. Mooie poppen en knuffels van gerenommeerde merken als Steiff , Kathe Kruse en Corolle zijn hier te vinden, maar ook trendy knuffels als Uglydolls of Déglingos hebben een plekje op de planken bij Roodkapje. Speelgoedmagazijn Roodkapje heeft een ruim assortiment houten speelgoed.

Houten kinderspeelgoed

Onze houten loopfietsjes, stoere trapauto’s, hobbelpaarden en mooie poppenwagens kun je bekijken in de categorie hobbelen en rijden. Voor de verzamelaars hebben we een leuke collectie blikken opwindspeelgoed. Ben je op zoek naar een mooi prentenboek, dan vind je tussen onze kinderboeken vast een leuke titel. Voor het inrichten van de kinderkamer heeft Roodkapje allerlei leuke accessoires. Bekijk zeker even onze uitgebreide collectie kinderlampen in de categorie kinderkamer-decoratie. Bekijk ook eens: Maileg muis

Uitsluitend het beste hout

Onze winkel in houten speelgoed mag als uniek in Vlaanderen worden gezien.
Wij verkopen UITSLUITEND houten speelgoed van UITSTEKENDE kwaliteit…en bekende merken.

  • Ook de “stoffen” produkten zijn van de beste merken!!
  • Ons bedrijf is kleinschalig en is puur uit hobby ontstaan.
  • Klachten over onze producten komen tot op heden niet voor, wat ons sterkt in het vertrouwen dat we de juiste keuze in merken hebben gedaan.

Contact | Adres

  • Onze winkel is geopend op maandag- woensdag- en vrijdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur.
  • Ons adres: Dorpstraat 135 te Brugge.

Mocht u onverhoopt, over welk artikel dan ook, niet tevreden zijn, laat het ons a.u.b. weten…..en dit alles onder het motto: Bent U tevreden, zeg het anderen, bent U niet tevreden, “MAIL” het ons

Kinderstoel advies en beoordelingen

Ben je op zoek naar een meubelzaak die Lifetime kinderkamers aanbiedt? Ga dan naar de ruime toonzaal van Meubelen Torrekens in Denderhoutem. Hier vind je alles om de perfecte kinderkamer te creëren. Wil je als ouder ook genieten van een goede nachtrust? Dan koop je hier een ergonomische matras die perfect bij je slaaphouding aansluit.

Luiertas